Monday, May 25, 2009

8th and going strong

Happy 8th Anniversary!

Pergh..memang tak sangka dah lapan tahun aku kawin..rasa mcm semalam jek :P
Tapi alhamdulillah dah sampai tahap ni...insyaallah sampai akhir hayat..

To Yem,
I dont have much to say except that I love you soo much. Thanks for being there when I needed you. ..so...anak yg ke-empat? :P
huhuhuhu

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

congrates....congrates...hopefully many many more happy years to come....( i'll be celebrating 7th this year...wish for me too ya..) kirim salam kat yem ekk -hiemash-

3:48 PM  
Anonymous Amy said...

Happy anniversary, insyallah aku doakan berkekalan ke akhir hayat. Hihih aku suka ayat last tu, bila yang no 4 Yem? :). Thanks Lan for dropping by and jotting down meaningful comments, meresap dlm jiwa :)) I actually felt a little bit better.

9:58 PM  
Blogger landen said...

definitely hiemash...congrates 2 u too! :)

amy, np..tapi tu yg selalu aku ckp ngan diri aku sendiri and yem bila kitaorg start comparing :)

11:42 AM  
Blogger shell said...

and yet i still remember bila kau tgh nak takel yem like yesterday :P.

(masa tu yem marah kat aku tau sebab choose the teddy bear over perfume for her birthday :P)

-shareen

1:37 PM  
Blogger landen said...

betul la shareen...aku pun ingat...memang thanks byk2 la ko tolong aku...

sib baik kita masuk silat skalik eh huhuhu

3:06 PM  
Anonymous Linda said...

apesal aku luper Lan & Shell used to be in same ESL class?

Happy to hear you both happy, Lan...Happy Anniversary!

2:29 PM  
Blogger landen said...

hahaha..tu aa..
aku, shareen, apan, suhardi, konot, raq aka mama etc was in the same ESL class :)

4:22 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home